Malzemeler:
Dört Yüz Gram kuzu kuşbaşı
Elli Gram kuyruk yağı
İki adet soğan
İki adet domates
Maydanoz tuz
Toz sumak, zeytinyağı
Yapılışı:
Eti küçük küçük doğrayalım.Tavaya biraz yağ ekleyip eti içine alalım.Karıştırıp ağzını kapatalım, saldığı suyu çekene kadar pişirmeye devam edelim.
Soğanları söğüş doğrayıp tuz atıp ovalayalım ardından soğuk suyla yıkayalım.Sumağını,yağını katıp karıştıralım.Lavaş ekmeğin bir kenarına etden biraz uzunlamasına koyalım.Etin önüne sırayla soğan, domates ve maydanozu da koyup dürüm yapın.AFİYET OLSUN.
İlgili Aramalar: tavuk dürüm tarifi , tavuk dürüm , et dürüm tarifi , etli dürüm , dürüm nasıl yapılır , dürüm tarifi , dürüm yapılışı
0 yorum:
Yorum Gönder