12 Şubat 2012 Pazar

Terazi Yapılışı


Bildiğiniz gibi terazi adaletin sembolüdür.Adeletin sembolü olması yanında günlük hayatta çok fazla işe yarayan da bir alettir.Tabi artık dijital dünyada yaşadığımız için el yapımı teraziler çok fazla kullanılmıyor.Sadece okullarda fen ve teknoloji derslerinde ödev olarak veriliyor.Eminim bu sayfayı geziyorsanız sizde öyle bir şey için gelmişsinizdir.Aşağıdaki adımları takip ederek sizde el yapımı kendi terazinizi oluşturabilirsiniz.Kolay gelsin.

1-) Öncelikle belirli uzunlukta iki tane tahta çubuk alınır.
2-) Bunlardan birini dik diğerini onun üstüne yatay gelcek biçimde yatay çubuğun tam ortasından delin.
3-) Dik koyduğunuzun ucunu sivriltin ve üzerine oturtun.
4-) Sonra yatay çubuğun uçlarına birer ufak kova kase bezeri kap koyun.
5-) Hassas olmasada işinizi görecek bir teraziniz var artık.

İlgili Aramalar: terazi nasil yapilir , terazi yapılışı , el yapımı terazi nasıl yapılır , tahtadan terazi yapımı , terazi yapımı video , terazinin yapılıışı ile bilgiler , terazi yapımı , tahtadan terazi nasıl yapılır , el yapimi terazi , tahtadan terazi , tahta terazi , tahtadan terazi yapılışı , resimli terazi yapılışı , nasıl terazi yapılır , el yapımı terazi yapımı , tahtadan yapılan terazi nasıl yapılır? , terazi nasıl yapıloırt , terazi nasıl oluşturulur , terazi naıl yapılır ayrıntılı bilgi , terazi nasıl yapılır videolu anlatım , tterazi nasılyapılır , terazi yapımı bilgi , terazi yapımı ile bilgiler , terazi yapımı izle , terazi yapımı nasıl olur?

0 yorum:

Yorum Gönder

◄ Yeni Yazılar Eski Yazılar ►
 

Copyright 2012 Herşeyin Yapılışı Teşekkürler Google | Bamz Teması Örnek Alınarak Oluşturulmuştur. Yapılışı | Sitemap | Google | Kolanın Yapılışı